Faydalı məsləhətlər

ÖZÜNÜZ HAQQINDA BÜTÜN MƏLUMATLARINI FACEBOOK GƏLİN

Pin
Send
Share
Send
Send


Facebook şərtlərinə (məsələn, çılpaq bədən şəkli olan foto) uyğun olmayan fotoşəkillərdən anonim şikayət edə bilərsiniz.

Facebook qaydalarına uyğun olmayan bir fotoşəkili bildirmək üçün:

  1. Bildirmək istədiyiniz şəkli seçin.
  2. Şəklin üstünə aparın və vurun Parametrlər alt sağ küncdə.
  3. Seçin Şəkil bildirin.

Etiketləndiyiniz şəkli xoşlamırsınızsa və Facebook şərtlərini pozmursa, aşağıdakı seçimlərdən birini seçə bilərsiniz.

11/16/2015 - Admin tərəfindən ->
  • facebookda paylaşın
  • VKontakte
  • google +
  • ok
  • e-poçt

Sosial şəbəkələr istifadəçilərinin vərdişləri və həyatları barədə valideynlərindən və hətta həyat yoldaşlarından daha çox şey bilir. Bu çox xoş bir həqiqət deyil, çünki bütün bu məlumatlar yalnız reklam verənlər üçün deyil, həm də rəqibləriniz və düşmənləriniz üçün də mövcuddur. Bir çox insanın həyatında, ictimai məkandan yox olmaq və kölgələrə girmək üçün bir müddət ehtiyac duyduğunuz vəziyyətlər var.

Məsələn, birdən-birə bir nazirin məsləhətçisi olsanız və "yuxarıdan" sizə özünüz haqqında bütün incidici məlumatları təcili şəkildə çıxartmağı əmr etsəniz. Facebook-da bütün ismarıclarınızı və şəkillərinizi silmək üçün heç bir daxili qabiliyyətiniz yoxdur, ancaq onları bir müddət gözləyən gözlərdən gizlədə bilərsiniz. Business Insider müxbirləri hərəkətlərin ardıcıllığını təsvir etdilər, nəticədə bütün əvvəlki istifadəçi fəaliyyəti gizlədiləcək və sözün həqiqi mənasında "görünməz rejimə" keçəcəksiniz.

Əvvəlcə yuxarı sağ küncdəki kilidin təsviri olan düyməni tapın və açılan menyu göründükdən sonra "Digər parametrlərə baxın" bağlantısını vurun.

"Gizlilik Ayarları və Alətləri" menyusuna aparılacaqsınız. "Gələcəkdə yazılarınızı kim görə bilər?" Və "Yalnız Məni" seçin.

Növbəti addım əvvəlki yazılarımızı gizlətməkdir. Bunu etmək üçün "Əvvəlki nəşrlərə girişi məhdudlaşdırın" linki vurun və hərəkəti təsdiqləyin. Beləliklə, bütün əvvəlki yazılarımız yalnız dostlara görünəcəkdir.

Bizi dost kimi əlavə edə biləcək insanların siyahısını məhdudlaşdırırıq. İndi bunu yalnız dostların dostları edə bilər.

Bizə yalnız dostlarımızla əlaqə qurma fürsətini buraxırıq.

Bizi e-poçt ünvanında tapa bilməyəcəyinizə əmin olun.

Eyni proseduru telefon nömrəsi ilə həyata keçiririk.

Başqa bir vacib şey, axtarış motorlarının bizim haqqımızda bilməməsidir, buna görə "Axtarış motorlarına sənin xronikanıza bağlanmasına icazə verin" qutusundan işarəni çıxarırıq.

Sonra "Xronika və etiketlər" menyusuna girin və digər insanların bizim salnaməmizdə yazmaq imkanlarını məhdudlaşdırın. Parametrləri axtarırıq: "Xronikanızda materialları kim dərc edə bilər?", "İşarələdiyiniz salnamənizdəki nəşrləri kim görə bilər?", "Xronikanızda başqalarının dərc etdiklərini kim görə bilər?", "Bir nəşrdə qeyd olunanda Onu açıq olan insanlar istisna olmaqla, onu kim görə bilər? "və hər yerdə" Yalnız Məni "seçirik. Bundan sonra, "Dostlarınız tərəfindən hazırlanmış etiketləri xronikanızda dərc olunmadan göndərin?" Və "Digər istifadəçilərin Facebook-da görünməzdən əvvəl yazılarınızda yazdıqları etiketləri göndərinmi?" Düyməsini yandırın. Bu hissədəki son addım "Siz kimi insanların şəkilləri olan fotoşəkillər yüklənəndə etiket tövsiyələrini kim görür?" Menyusundakı "Heç kim" i seçməkdir. Aşağıdakı mənzərəni almalıyıq:

Facebook abunəçilərinizə açıq mesajlarınızı dostlarla bərabər səviyyədə görmək imkanı verir. Bu fürsəti öldürürük.

Bundan sonra, Facebook və üçüncü tərəf saytlarına profilimizi müxtəlif reklam işləri üçün istifadə etməsini qadağan edirik.

Demək olar ki! "Tətbiqlər" bölməsinə gedirik və Facebook-un üçüncü saytlarda istifadəsini və müxtəlif növ tətbiqlərin istifadəsini dayandırırıq.

Və nəhayət - quraşdırılmış tamaşaçı seçimi funksiyasına malik olmayan köhnə Facebook mobil tətbiqetmələrindən istifadə edərək yazılanları gizlədirik (məsələn, BlackBerry üçün Facebook-un köhnə versiyaları). Bitdi!

Xatırladaq ki, bir müddət əvvəl Facebook marka səhifələrini aldatma problemindən ciddi narahat olmuş və sayma sistemində dəyişikliklər baş verdiyini elan etmişdi. Tezliklə, sosial şəbəkə hesabları ləğv edilmiş istifadəçilərdən "bəyənmələri" siləcəkdir. Bu, ölən istifadəçilərə və sosial şəbəkədən istifadə qaydalarını pozduğuna və ya uzun müddət fəaliyyət göstərməməsinə görə profilləri silinənlərə aiddir.

Pin
Send
Share
Send
Send